Harald Kidde Bibliografi

Harald Kidde bibliografi

Sindbilleder, Bogforlaget Ernst Bojesen 1900.

Mennesker, 1901.

Tilskueren 1901, Harald Kidde, Menneskens søn.

Aage og Else, Døden, 1902.

Aage og Else, Livet, 1902.

Luftslotte, Gyldendal 1904.

Tilskueren 1904, Harald Kidde, Smertens vej.

Tilskueren 1905, Harald Kidde, Drømmerier.

De blinde, 1906.

Loven, Gyldendal 1908.

Den anden, 1909.

De salige, Gyldendal 1910.

Helten, Gyldendal 1912.

Mødet nytårs nat, en krønike fra Anholt, 1917.

Jærnet, roman om Järnbärerland, 1918.

Vandringer, 1920.

Dinkelsbühl, 1931.

Under de blomstrende frugttræer, 1942.

Parabler, Gyldendal 1948.

Krageskrigene, 1953.

 

 

 

Bøger om Harald Kidde:

Jens Marinus Jensen, Harald Kidde, Artikler og breve.

Cai M. Woel, Harald Kidde – biografisk fortegnelse.

Villy Sørensen, Digtere og dæmoner. Fortolkninger og vurderinger.

Jens Marinus Jensen, Harald Kidde, bidrag til en biografi.

Otto Asmus Thomsen, Harald Kidde, Den vidt berejste hjemmeføding.

Niels Jeppesen, Harald Kidde og hans digtning.

Iver Kjær og andre, Danske studier 1992.

Niels Jeppesen, Sange af sorg, kronik.

 

_______________________

Comments are closed.